30 Eylül 2016 Cuma

Q7 Zayıflama Hapı Kullananlar

Q7 Zayıflama Hapı



Bitkisel içerikli bir zayıflama ürünü olan Q7 kullanımı sırasında bol su tüketmeye özen göstermek gerekir. Günde ortalama iki buçuk litre su içilmesi gerekir. Eğer gün içinde yeteri kadar su tüketilmezse bu durumda kilo vermek daha zor olur. Bunun yanı sıra sağlıklı ve dengeli beslenme konusu da kısa zaman içerisinde kilo vermeye imkan tanıyan faktörlerden biridir. Yağlı ve ağır yiyeceklerin tüketilmemesi, alkollü ve asitli içeceklerin içilmemesi, hazır yiyeceklerin (fast food) tüketilmemesi gerekir. Alkol ve sigar tüketimi bu süreçte kilo verimini zorlaştıran faktörler arasındadır. Q7 zayıflama hapını kullanırken sağlıklı beslenmeyle birlikte spor yaparak daha kısa süre içinde, sağlıklı bir şekilde kilo vermeye yardımcı olur. 


Q7 bitkisel zayıflama hapının diğer ürünlerde de olabileceği gibi sahtesi bulunmaktadır. Q7 bitkisel zayıflama ürününü satın almadan önce mutlaka orijinal olup olmadığını kontrol edin. Ürün üzerinde yazılı olan Q7 baskısı kabartma şeklinde yazılmış olmalıdır. Orijinal forte zayıflama hapının bir tanesi 650 mg değerindedir. Eğer ürün içinde bulunan hapların bir adedi 500 mg ise o ürün sahtedir. Bu zayıflama ürününün üretilmiş olduğu yer yurtdışıdır. Eğer ürün üzerinde üretildiği yer Türkiye yazıyorsa o ürün sahtedir. Orijinal Q7 zayıflama ürünü koyu yeşil renkli kapsül şeklinde olmalıdır. Bu renkteki haplar orijinaldir. Ancak kapsüller koyu değil de açık yeşil renkteyse o ürün sahtedir. Q7 zayıflama ürününde yer alan etiket üzerinde "Ms Dış Ticaret" yazılı olmalıdır. 


Bitkisel içerikli olan Q7 zayıflama ürünü 18 yaşından büyük olup 60 yaşından küçük olanların kullanımına uygun olarak üretilmiştir. Kalp ve damar tıkanıklığı olan, böbrek yetmezliği hastalığı bulunan, yüksek tansiyon hastası olan, karaciğer hastalığına sahip olan, gebe olan, emziren kişilerin Q7 zayıflama hapını kullanmamaları gerekir. Sürekli ilaç kullanan kişilerin de Q7 hapını kullanmadan önce mutlaka doktora danışmaları gerekir. 

Hamire ve emzirenler, kalp rahatsızlığı olanlar, yüksek tansiyonu olanlar ve 18 yaşından küçükler kesinlikle Lida Zayıflama Hapı kullanamaz 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder