26 Eylül 2016 Pazartesi

Biber Hapı Kutusu

BİBER HAPI KUTUSU

Biber hapı bitkisel içeriğe sahip bir zayıflama ürünüdür. Biber hapı içeriğinde kitre sakızı özü, guarana meyvesi, turunç, tıbbi nişasta maddeleri bulunmaktadır. Biber hapı ürününü satın alırken orijinal olmasına dikkat etmek gerekir.
Biber Hapı Kutusu Nasıl Olmalıdır?
Biber Hapı Kutusu üzerinde bandrol bulunması gerekir. Bu bandrolün üzerinde “Nature ve Milei” yazısının olması gerekmektedir.
Biber kapsüllerinin içindeki tozun tadı acıdır. Böyle bir tadı olmayan biber kapsüllerinin sahte olma ihtimali vardır.
Bu ürünü satın aldığınızda ilk önce üretim tarihini ve son kullanma tarihini kontrol etmeyi unutmamalısınız.
Kutunun içinde bulunan biber kapsüllerinin rengi kahverengi – turuncu olmalıdır.
Ürün kutusu üzerinde bulunan barkod kontrol edilmelidir.
Birçok ülkede büyük ilgi gören biber hapı kısa süre içinde kilo vermeye yardımcı olur. Biber hapı ürünü bol su eşliğinde içilmelidir. Biber hapı vücutta bulunan fazla yağların eritilmesinde etkili bir üründür. Her gün bir tane kullanılması gereken bitkisel zayıflama kapsülü kahvaltıdan 30 dakika önce bol su ile yutulmalıdır. Gün boyu tokluk hissi veren biber hapı ürününü kullanırken günde en az 2,5 litre su tüketmek gerekmektedir. Bitkisel içerikli zayıflama ürünlerini kullanırken diyet yapılmasına gerek yoktur. Fakat bu süreçte sağlıklı beslenmeye dikkat etmek gerekir. Yağlı yiyecekler yememek gerekir. Asitli ve şekerli içeceklerin tüketimi mümkün olduğunca az olmalıdır. Bu dönemde alkol tüketimi kesinlikle yapılmamalıdır.
Tüm bitkisel zayıflama hapları tavsiye edildiği biçimde kullanılmalıdır. Bunun için kişinin herhangi bir alerjik durumunun ya da rahatsızlığının olmadığından emin olması gerekir. Ağır bir hastalığı olan kişilerin biber hapı ürününü kullanmaları tavsiye edilmez. Bitkisel içerikli ürünlere karşı alerjisi veya hassasiyeti olan kişilerin bu ürünü kullanmadan önce doktora danışmaları gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder